PORTAKAL FESTİVALİ BURDA

ANTALYA Altın Portakal Film Festivali’nin simgesi olan altın renkli Venüs heykellerini sokakta gören ufak çocuklar, aileleriyle birlikte Atatürk Kültür Merkezi’ne (AKM) gelip, giydikleri renkli kostümlerle heykeller arasında fotoğraf çektirdi.

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşamış Tunç ailesi, hafta sonu tatili için Antalya’ya geldi. Solin (5), Ezmira (6) adlı çocukların, Antalyaspor Kavşağı’nda gördüğü altın renkli Venüs heykellerini merak etmesi üstüne baba Ramazan Tunç, kızlarını festival alanı AKM’ye getirdi. Canlandırma film karakterlerinin kostümlerini giyen minikler, AKM önünde yer alan Venüs heykellerinin aralarında heyecanla fotoğraf çektirdi.

‘ONLAR İÇİN HOŞ SÜPRİZ OLDU’

Ramazan Tunç, “Kızım Elmira’nın bugün doğum günü. Kızlarımızı gezdirmek için gezmeye Antalya’ya geldik. Caddelere konan Altın Portakal Film Festivali’nin simgesi olan altın renkli Venüs heykelleri kızlarımın dikkatini çekti. Ben de hem meraklarını onarmak hem de karnaval ortamını görmeleri için AKM’ye getirdim. Renkli kostümleriyle heykellerin aralarında heyecanla fotoğraflarını çektik. Onlar için hoş bir sürpriz oldu” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

AVRUPA BİRLİĞİ HORİZON

İZMİRDE HIRSIZLIK YAPAN COCUK

KEPEZ BELEDİYESİ